Bogføring & Revision

Bogføring gjort simpelt 

Det er ikke unormalt at bogføring og revision udgør op til 50.000 kr om året eller hvad der for nogle fiskesøer er op til 5% af den samlede omsætning. Hvordan vil det være at beholde hovedparten af de penge i din egen lomme? Og så endda ved mindre arbejde?

De høje omkostninger skyldes ofte rigtig mange bilag og alle skal posteres manuelt og scannes ind på computeren. Der er endvidere krav om at alle bilag skal opbevares digitalt fra Januar 2024. 

Har du f.eks. 3.000 besøgende ved sø om året, så har du tilsvarende mange bilag som skal håndteres. Ved Fish4More bliver hele processen digitaliseret og vi samler alle fakturaer i én opgørelse som sendes til dig månedligt. På den måde reducere du antallet af bilag fra 3.000 til 12 bilag årligt - Det kalder vi simpelt.  

 

check

 Live overblik over økonomi og besøgende . 

check

 Reduktion af bilag med op til 95%

check 100% automatiseret, 0% manuelt arbejde.    

check

 Integration til Economic, Dinero mfl. 

Overvåg din sø - digitalt!

Med din personlige bruger kan du til en hvertid følge med i omsætningstal, aktive brugere ved søen, gennemsnits ordreværdier og meget mere.

Du kan følge søen fra dag-til-dag, måned-til-måned eller år-til-år og nemt sammenligne regnskabsperioder mm.  

Vores platform giver et komplet billede af hvad der sker ved din sø og giver tilmed mulighed for at styre hvor mange fisk der er fanget, hvornår det er tid til at sætte nye fisk ud, samt du kan styrre dine kampagner og kommunikation direkte med dine nuværende og kommende kunder på SMS og email.