Betalingsystem

'Kiosk' betaling 

Fish4More tilbyder kunden at betale fisketegn, ekstra timer, flere stænger mm. gennem mobilbetaling eller en fysisk 'kiosk'. Kiosken er en fysisk og ubemandet enhed som man kender det når man betaler sin billet på togstationen eller når man betaler for mad på flere fast food kæder. Den er baseret på vores eget  Digital Kiosk Payment System som er særligt udviklet til Put&Take søer.

Kiosken er nem at anvende og guider brugeren igennem købs-processen med simple 3 trin. Brugeren har mulighed for at vælge mellem 3 forskellige sprog som standard (Dansk, Engelsk og Tysk) og vi arbejder på at tilbyde flere sprog i nær fremtid (Norsk og Polsk forventes i 2024).

Når kunden gennemgår betalings-flowet har han/hun mulighed for at gennemføre det som 'gæst' eller at 'registere sig'. Vælger han at registere sig, så gemmer systemet automatisk vedkommendes oplysninger og han vil blive tilkytte din P&T sø, så han fremover kan modtage e-mail og SMS med aktiviteter der sker ved søen.  

Slutteligt vælger brugeren om der skal betales med Mobilepay eller VISA/MASTERCARD, hvorefter fisketegnet bliver registeret og sendt til kunden på SMS eller e-mail. 

Installationen af Kiosken er simpel og kræver kun adgang til 230V strøm og kommer med 4G / 5G teknologi så den net kan kobles til internettet uden adgang til WIFI eller WLAN.

 

Mobil betaling - App

Foretrækker kunden at samle sine betalinger, fisketegn, fangster mm. kan han gøre det direkte i app'en. App'en fungere som de fleste kender det fra diverse Parkerings app's hvor brugeren med telefonens GPS registerer sin position og herefter registerer hvor mange timer vedkommende forventer at blive ved søen. Kort før fisketegnet udløber får brugeren en notifikation, og bliver tilbudt at forlænge tiden til en attraktiv pris som du bestemmer. 

Når tiden er udløbet registerer kunden sin fangst og søens ejer kan beregne mængden af fisk som er fanget i søen. 

 

check

 Fisketegn direkte i App'en 

check

 Nem og sikker (3-D Secure) betaling med betalingskort og Mobilepay

check Notifikationer / beskeder og mulig til køb af ekstra tid inden tiden er udløbet.    

check

 Tilbud og rabatter fra de Put&Take søger brugeren er interesseret i.

check Overblik over tidligere fangster.    

check

 Tilbud og rabatter fra de Put&Take søger brugeren er interesseret i.