Fordele

Øg din omsætning

Kun 12% af alle betalinger i danske butikker sker med kontanter (2021). Dette er tæt på en halvering af kontantbetalinger på blot 4 år (1). Der er altså en stigende tendens til at kunderne går over til digitale betalingsmidler, og kunder fravælger i stigende grad virksomheder der ikke tilbyder digitale betalingsformer. 

Men vidste du at, det ikke blot er en nødvendighed at følge med kunderne over på en digitale platform - det er faktisk også en god forretning!

Sætter du din digitale betalinger 'klogt' op, så giver det mulighed for at både øge omsætningen på dine eksisterende kunder og tiltrække nye.

Her er 4 konkrete eksempler på hvordan du kan tjene mere på den enkelte kunde end du gør i dag. 

check

 Giv kunden mulighed for at tilkøbe flere timer når tiden er udløbet

check Tilbyd kunderne særlige rabatter når han/hun køber for mere end x timer. På den måde kan du få kunden til at købe flere timer end oprindeligt tiltængt.  

check

 Send SMS beskeder og notifikationer til eksisterende og nye kunder om særlige tilbud, nyheder, fiskeudsættelser mm. og få flere kunder til din sø.

check

 Send beskeder direkte til kundens telefon når tiden er gået, så kunden ikke ‘kommer til’ at fiske gratis.

 

Vi er faktisk så sikre i vores sag at vi garantere at vi kan øge din omsætning med tocifrede vækstrater. Kan vi ikke det, så er vores ydelse gratis!

Er du interesseret i at høre mere om hvordan Fish4More kan hjælpe dig, så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

Vi gør din hverdag nemmere - digitalt!

Gør din hverdag lettere med ét klik. Login og få overblik over din sø med alt fra aktive brugere ved søen, omsætningstal, bogføring og meget mere. 

Vores platform giver et komplet billede af hvad der sker ved din sø og giver tilmed mulighed for at styre hvor mange fisk der er fanget, hvornår det er tid til at sætte nye fisk ud, samt du kan styrre dine kampagner og kommunikation direkte med dine nuværende og kommende kunder på SMS og email. 

6 årsager til andre kunder har valgt EasyFish  

check Se aktive brugere og fiskekort til søen.

check Send nyheder, tilbud og udsætning af fisk direkte til dine kunder med SMS og gennem APP'en. 

check

 Se hvor mange fisk dine kunder har fanget og planlæg hvornår det er tid til at sætte fisk ud igen. 

check

 Få udvidet statestik over dine kunder, fiskebestand og omsætning (antal bookinger, omsætningstal, gennemsnit omsætning per kunde mm.).

 checkReducer antallet af bilag med op til 95% og spar penge på revisoren - se mere

check Integration til din egen hjemmeside, så kunderne kan booke direkte igennem den (tilvalg).

 

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så book en demo af vores system her. 

 

 

Fuldservice af din sø

Ser du din fiskesø som en investering, men har du ikke tid eller har du særlige ønsker til pasning af din sø, så er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder en fuldservice aftale, hvor vi står for driften af din sø. Serviceaftalen kan af både være af kortere eller længere varighed f.eks. ved ferie eller sygdom. Aftalen kan tilpasses fuldt ud til dine behov. 

  • Fiskeri kontrol.
  • Få hjælp til FB og Google annoncering.
  • Udsætning af fisk

Kontakt os for at høre nærmere 

 


 

skrotbil